Svårt att hålla koll på dina bloggar?

Igår tipsade Edit mig och en superbra sida som heter Bloglovin. Där kan man bevaka olika bloggar, sätta dessa under speciella kategorier. På så sätt behöver man inte gå "rundan" varje dag, utan det räcker att gå in på den här sidan. Så underbart enkelt. TACK Edit! :)

KBT

Och nu försvann hela mitt inlägg, graaaaahh!
Men grejen är att jag ska börja med KBT för att få hjälp med mitt sömnbesvär. Ahh, jag skrev typ 40 rader... Vad arg jag blirr!! Nåväl, hoppas att han kan reda ut mina bekymmer och få bukt med sömnen. Jag vill sova, och jag vill sova djupt!

Annars flyter livet på OK. Är ganska trött eftersom det blir ganska långa dagar.
Men snart är det sommarlov!!

Livar upp inlägget med en bild som kom upp då jag sökte på "KBT".

PP = pessimistik praktikantJa, det är jag det. Jag är verkligen pessimistisk. Jag tycker inte om praktik. Verkligen inte. Det är inte så givande som att vara i skolan och sitta bakom bänken. Fast ja, det är ju jobbigt i längden det med. Omväxling förnöjer som optimisten man säger. Nämen, jag har det ju bra där jag är och de är jättetrevliga. Royal är det bästa stället jag har varit på! Bra betyg, bra betyg. Men ändå. Jag vill bara att det ska vara över... Jag räknar dagarna, sorgligt men sant. Vi har haft snart cirka 12 veckor praktik under 3 år... ^^' Det är ju arbetsförberedande, meeen duuuhh... >>

Lite annat om mitt liv då... Jag har bestämt mig för att skriva en bok. Japp. Igen. Men nu ska det bli verklighet av det. Det är fortfarande samma story och jag har börjat på en inledning, men det kommer ta sina månader... vill ha den 300+ sidor, haha, men det får vi väl se.
Har också börjat läsa igen, alltså böcker. Läste Our Kingdom 1&2 idag och gud vad bra den är! Måste beställa 4,5,6 inom en snar framtid. Men jag ska beställa Little Butterfly 2 också... Det är manga jag pratar om... Håller på med "Vid Hägerns skarpa skri" också och ska nog börja med "Yatzy" samtidigt. Många järn i elden. Eftersom vi är lediga på fredag ska jag ägna söndagen (logik) att göra lite läxa. Har tre uppsattser att skriva. Måste sy balklänning också, ringa han med balbilen och ringa KBT igen.

Japp, det var allt. Godnatt...

nordsvensken

drömmer om ett liv norr om polcirkeln

RSS 2.0