SOMMARLOV!

Haha, jaaa, jag njuter! Av sol och värme! :D Orkar inte blogga i denna värmen, men tänkte ändå skriva två meningar så ni vet att jag faktiskt lever. Ikväll kommer Elin och faster Marie och hälsar på, det kommer bli mysigt!

Här är motiveringen...

Jag fick som sagt stipendie för bästa projekt och såhär löd motiveringen...

Bästa projektarbete 2009


Eleverna har visat prov på mycket stort ansvarstagande genom att arbeta yrkesmässigt i sin fördjupning där de haft stor insikt i vad som krävs för att nå ett lyckat resultat. De har dessutom visat en stor förmåga att göra en tidsplan med god framförhållning som de har kunnat följa samt lösa problem som uppstod på vägen. Hela arbetet har utförts med en enorm förmåga att samarbeta självständigt i kombination med att på ett moget sätt kunna utvärdera vad de lärt sig under projektets gång.


KÖRKURS FÖR LÄRARE

Anton Larsson, Louise Larsson och Madeleine Lundman

Sjung om studentens sorliga dagar!

Borde man inte vara överlycklig då man tar studenten? Jag grät hela tiden i kyrkan, med ett kort uppehåll där jag hämtade diplomet (försökte iaf hålla mig). Grät när jag kom ut till familjen, grät, grät, grät. Jag var verkligen jätteledsen att behöva skiljas från mina vänner. Jag tänkte på att vi aldrig mer kommer sitta i sadelkammaren och fundera vilka hästar vi ska rida/köra. Jag kommer aldrig mer stressa från stallet in i matsalen och ner i stallet igen. Jag kommer aldrig mer gå ned i stallet på kvällen och ta hand om hästarna. Jag kommer aldrig mer sitta i (den) datasalen och vänta på att tiden ska gå. Jag saknar redan klassen och det har gått en dag sen vi sågs sist. Vi var den bästa klassen! Ni finns alltid i mitt hjärta (och på Facebook)! Jag älskar er!

Ett tips: Läs Josefin Strangs (en från klassen) krönika i fredagstidningen, där finner man orden för hur det känns.

Vi firar detta med en bild på Tomas Worrsjös crazy katt, Grogg!

nordsvensken

drömmer om ett liv norr om polcirkeln

RSS 2.0