Söndag!

Idag är det söndag. En perfekt dag för att räkna matte, se Sex and the city och förhoppningsvis vara med Edit. :D Nästa vecka är det gratis buss för alla som inte visste det, det gäller även för länstrafiken och då blir Madde glad eftersom jag mestadels åker linje 14 (som är en av de som är gratis!) och då kommer jag spara in cirka 10 resor = ungefär 250 spänn (20nånting per resa).

Annars har helgen varit ganska bra, förutom akutenbesöket i fredags... Huu... hade haft fruktansvärd magsmärta sedan klockan tre och klockan åtta åkte vi till akuten och blev där till 11, då det var dags att spurta och gå på synundersökning. Sedan gick vi till Kvarters och åt frukost i form av en macka, gick sedan till Åhlens, Apoteket och tillbaka till Specsavers då jag beställde mina glasögon (två stycken, båda är jättefina, kommer nog trivas i dom!) Sedan åkte vi till Kvantum och handlade lite. Åkte sedan hem och läste lite i min bok. Sedan hämtade jag Julia som skulle vara med mig under natten, då både mamma och Jimmy var borta. :P Var väldigt observant med val av mat, så jag valde snäll mat till middag (sallad). Men har inte haft ont sen dess, så det var nog bara något tillfälligt som jag åt eller så...

Lördag gjorde jag inte så mycket. Var ensam från tre, hade det ganska mysigt. Satt och tittade på www.comedytv.se ett litet tag och sedan sorterade jag lite bilder (nästan hela group-mappen).

Nu ska jag snart äta frukost och sedan gå och duscha, och sedan ta itu med matten. Har inte så många tal innan jag är ikapp iaf, känns bra! :D

Ha en fortsatt trevlig söndag och njut av den! Imorgon fortsätter allvaret.

Toshiya i kjol?!

Detta är lite roligt. Vet inte riktigt vad jag ska säga! Men det är en rätt nylig bild, från den senaste turnén i Japan.

Toshiyas stil är då unik.Credit: OHP - TOUR09 ALL VISIBLE THINGS

nordsvensken

drömmer om ett liv norr om polcirkeln

RSS 2.0