Konvalescent!

Nu är jag opererad och inne på min tredje dag som konvalescent. Det är ganska så tråkigt, haha. Men efter en lång dag igår med bråkande med Sims 3 och downloads så är jag rätt slut och irriterad på spelet. :P Det blir nog bra, jag ska ladda ned lite mer från MTS (Mod the Sims) och Garden of Shadows eller vad sidan nu heter. De har båda mycket snygga downloads! Själv rekomenderar jag förutom dessa två RoseSims, Raon Sims och XM Sims.

Simma lugnt ;)

Operationsdags!

Ska inte skriva så långt, men nu har jag alltså fått en operationstid. Så jag har lite smått panik, för jag har ingen tid att förbereda mig. Det blir på onsdag kl 10 i Kalix, får sedan ligga över till torsdag och blir sedan konvalescent.... hur länge vet jag inte (TT___TT). Dessutom händer allt nu; bio, jokkmokk, vinter, slalom, osv! :'( Men jag ska väl orka göra något hoppas jag.

Det blev så snabbt bestämt eftersom de fick ett återbud, så då får jag komma.
Önska mig lycka till!

Ha det bra! :D

The Sims

Tänka sig, nu har man spelat The Sims i 10 år (!). Kommer ihåg då jag och Edit spelade ettan och tyckte att det var så fruktansvärt kul, det var det! Även nu, tio år senare, tycker jag det är lika kul (kanske inte första), men det har ju kommit två andra!

Så nu har jag tittat runt på mina favoritdownloadssidor (långt ord) och många har kommit igång och göra downloads till TS3! Jag har suttit och dreglat en massa, men igår när jag tänkte sätta igång och ladda ned, fick jag feber och fick ligga i soffan och se på Harry Potter hela kvällen (inte fy skam det heller, men ändå!) Men jag ska försöka ladda ned lite nästa helg och sedan sätta igång och spela!

Downloads = kläder, hår, smink osv.

Idag ska jag gå till mormor och ta ned hennes julestad, sedan ska jag försöka göra något lite vettigare... borde göra läxor och sånt, men slutar tidigt imorgon och har hål på tisdag så det blir väl då istället... :)

Woo, nu har jag bloggat två ggr på samma vecka (huur ska detta sluta)

Ha det bra!

nordsvensken

drömmer om ett liv norr om polcirkeln

RSS 2.0