De tre uppgifterna

Jag är trött, sliten och har hakan full av stressfinnar. Imorgon ska det dock ändras. Jag ska till skolan ett tag, skriva klart (den förbannade) dramaanalysen och lämna in den tillsammans med samtalsanalysen på tisdag. Då är två uppgifter av tre klara. Bra, jobbat!

Nästa vecka ska jag försöka komma ut och springa lite. Dåligt av det på sista tiden, men har inte mått sådär helt fantastiskt... Nåja, det löser sig.

Nu blir det en tidig kväll, ska läsa i en ny bok och bara må gott för en liten stund.. ska nog damma av min spikmatta. Den behöver jag nu.

Kämpa på, sommaren är nära!

Stress, skola & lördag

Som vanligt när jag är lite stressad och uppjagad (eller när det är sommar), så kommer bloggen lite i skymundan. Nu är det inte sommar än, så mitt problem är att jag är stressad. Då orkar jag inte skriva på bloggen, eller känna att jag MÅSTE göra det, för då blir jag ännu mer stressad. Så därför har jag inte skrivit på ett tag.

Men idag skriver jag för att snarare få lite avstressning i tillvaron och för att det är en fin dag idag. Lördag. Hade inga speciella planer för helgen, trodde jag, men det har jag absolut!

Detta behöver jag göra i helgen:
- Samtalsanalys (ska in på tisdag)
- Dramaanalys (ska in på onsdag morgon)
- Processbok (ska in 3/6)
- Fundera över dramaproduktionen (redovisas 1/6)

Där har ni mina skolgrejer, inte så mycket kan tyckas, men det är en hel del som ska läsas in och fixas. Så det ska jag göra idag. Läsa in all litteratur och skriva klart samtalsanalysen. Jag är ganska diciplinerad så det borde inte vara så stora problem, tror jag. Men blir jag för stressad är det lätt att jag snarare blir apatiskt. Nog om detta, här kommer saker jag ska göra som är lite roligare.

Den roligare delen av helgen:
- Laga mat (rotsakslåda + squash, fänkål och paprika, med lax och fetaoströra på) Typ min favoriträtt just nu! Älskar rotsaker! :D
- Se på film & TV
- In till Lagerhaus och kolla på hattaskar till mina hattar
- Börja med mina "förhållningsregler" igen!
- Kanske träffa Edit? :)
- Ut i det vackra vädret
- Motionera

Så. Min helg är inte så hemsk. Min hjärna är dock i kaotiskt tillstånd. Men för mig återstår bara två veckor innan det är "sommarlov". Yay! Längtar hem så mycket (även fast jag var hemma nyss) och längtar ut på semestertripp! Händer mycket i sommar att längta till! Ska försöka ta dagen som den kommer, ska INTE stressa i sommar. Vill dock fara till Solna och göra mina naglar om vi far förbi Stockholmstrakten, haha! :D (Det är ett mål med sommaren ;P)

Nu ska jag fixa frukost/lunch och sedan ska jag sätta mig och läsa lite grann. Sedan ska jag nog pinna ner till stan. På cykel!

Nu vet ni vad jag gör och att jag är okey. Slutet av skolan är alltid hektiskt, men jag älskar det ändå. Livet leker, ganska bra just nu iaf. 

Ha det bra! Hoj!

Blogginlägg

Jag drogs mot bloggen, men vet inte riktigt vad jag ska skriva. Känner mig väldigt disträ och ofokuserad idag. Har en massa saker att göra så jag hinner med allt. Tur att natten är lång, haha. Är mycket lugnare än förra måndagen iaf, för nu funkar tabussen.nu och jag slutade 12 istället för 15. Mycket bättre. Ungefär 16.28 går bussen till stan. Innan dess ska jag ha ätit, packat och gjort lite läxa. Sedan har jag lite tid då jag kommer hem också. Yes. That's it.

Tjohej!

nordsvensken

drömmer om ett liv norr om polcirkeln

RSS 2.0