En kass dag

Har haft en riktigt kass dag så jag orkar inte skriva något. Har en stor klump i magen och jag vet inte vad det är. Är nära tårarna hela tiden och blir vansinnig på att det går ut över människor som inte egentligen är problemet.
 
Jobbar och står i, men får snart komma hem. Bara två timmar kvar nu. Tror att jag behöver sova, sluta överanalysera allt och bara vara. Får alldeles för mycket att tänka på när jag är ledig. Nåja, jag får hålla ut (och även ni runt omkring mig). Glöm inte att jag älskar er och att det inte är erat fel!
 
Har fått en tid till reumatologen och det är ju bra iaf. Ska ringa och boka in en provtid i veckan eller nästa. 
 
Så. Nu ska jag försöka läsa lite och skingra tankarna tills min kollega kommer tillbaka från sin kafferast. Då ska jag gå ut med en bokvagn och sedan ta en egen liten rast.

Veckans obligatoriska inlägg!

Ja, nu jobbar jag igen och således kommer det nu ett inlägg. Ska försöka hålla mig lite kortfattad... Hmm vad ska man säga. Har en timme kvar på jobbet och lyxar nu till den med en choklad-kaffe. Hann träffa Marika en snabbis (hon kom förbi MB). Annars har jag bara gått i skolan mellan 13-16 och jobb mellan 17-22. Sedan ska jag hem och sova!!
 
I helgen blir det SMASK, äntligen! Ska bli kul. Och ännu en dröm som blir uppfylld (att få gå på det med ngn jag tycker mycket om, förutom familj och vänner :D). Så det blir Piteå dåå!
 
Sedan har jag anmält mig till prereleasen av Dragons Maze (block 3 i Return to Ravnica-serien, Magic TG). Det blir två stycken på raken så mellan 10-00 kommer jag hänga på eller i närheten av Collectors! Ska bli awesome, blir bara till att bunkra upp med lite mat så man överlever dagen. (Jag som numera är konstant hungrig....)
 
Fick (köpte) även runt 400 kort av min kollega här på MB. Det var najs! Lite äldre kort mellan 95-03(04). Så nu måste jag se till att bygga nåt bra av de korten...
 
Nåväl. Annars händer det inte alltför mycket vad jag vet om ännu... Nu ska jag bara hålla mig vaken på jobben i 54 minuter till så får jag gå hem! 
 
Ha det bra allesammens!
 

Snö?!

Nu blir det ett inlägg idag igen, fast det inte är tisdag. Varför? Jo, för att jag jobbar. Tjo. Böt ju bort mitt pass innan påsk så nu har jag tagit detta pass i utbytet. Så därför får det bli ett inlägg till, om helgen för ovanlighetens skull!
 
Det börjar med fredag, då jag gick skola mellan 9-12, sedan gick till Ålidhems hälsocentral+kronans droghandel och fixade salva och sådant mot min extremt torra hud (eksem?), sedan gick jag hem igen och fördrev tiden fram till ungefär sju då jag gick till Fixarfesten. Där folk hängde, drack öl (attackhäv), sydde på overallen, gjorde capshandduk osv. Efter detta stack vi till Origo och dansade, pratade, dansade, pratade osv. Var hemma cirka 3 och somnade väl runt fyra.
 
Så på lördag var det till att stiga upp cirka halv ett för att Stefan skulle iväg till sittningslokalen och förbereda inför kvällens sittning. Så då åt vi frukost och sedan följde jag med till lokalen och "lämnade av" honom. Efter det så gick jag en prommis på cirka 40 min tror jag, ganska sakta så det vart inte så långt, men ändå. Hem igen och limma fast märken på oven, underhålla mig själv. Hade egen förfest och drack tre glas vin innan jag stack och craschade deras sittning. Det var extremt roligt! Var lite i gasen, men gjorde inget hemskt, (tror jag?) Vi stannade på sittningen ganska länge så efter det stack vi hem. Somnade väl runt ett-två så det var ju helt OK med tanke på att jag skulle börja jobba 11.45 idag.
 
Idag har jag vaknat och jobbat. Det är allt. Typ. Har också anmält mig till två st prereleaser till Dragons Maze (Magic TG) och köpt en klänning från Bodyline (inte planerat, men det kostade endast 188 kr inkl frakt så det var väl ok). Efter klockan sex då jag har slutat, så ska jag hem, äta middag och kanske sova en lur. För jag hade en ganska orolig natt i natt, men det går an.
 
Nu ska jag nog ta mig i kragen lite och göra lite nytta!
Ha det!

nordsvensken

drömmer om ett liv norr om polcirkeln

RSS 2.0