Hemtenta och sjuklig

Ska egentligen skriva hemtenta i veckan, men har (såklart) blivit sjuk. Men är helt okeypigg just nu och orkade tillochmed släpa mig till jobbet (är nästan piggare än vad jag var förra veckan), tänkte försöka få skriva cirka 2 sidor om dagen. Uppgiften ska vara 5-7 sidor och vara inne på måndag. Men mitt mål är att ha den klart på fredag eftersom det kommer bli en fullspäckad helg. 
 
Till helgen blir det (förhoppningsvis och troligen):
Fredag:
- Sex månader med pojkvännen
- FNM Booster Draft
- Mys
- Film? :)
Lördag:
- Mys
- Vinterstudion
- Spela magic?
- Origo i Lolita
Söndag:
- Mellan 12-16 är det spelturnering på Collectors Point (Gatecrash Game Day)
- Vila
- Mys
- Ev. slutförande av hemtenta
 
Så det blir (ganska) fullt upp så jag får skynda mig att krya på mig. Så är det. Ska försöka få lite sovmorgon imorgon och skriva mina 2 sidor innan jag gör något annat, så får jag vila sen. Awesome! Ska försöka se lite serier och sånt som jag ligger efter i (först ut blir det nog True Blood s05)...
 
Nu ska jag försöka göra bort dagens två sidor innan det är min tur att gå ut med en bokvagn och efter det ta en fikapaus. Nu kööör vii (fram till klockan 22)!
Ha det bra!
 

Magic

(inte min bild)
 
Nu har jag officiellt en miljooooon magic-kort så här ska det börja byggas lekar!! :D
 
Jag har kanske runt 1000+ kort nu sen Gatecrash-releasen, då en (halv) Booster Box och en Holiday Gift box slank med tillsammans med intropack, fatpack och en Return to ravnica prerelease pack.
 
Det är otroligt roligt! Meen (lite) dyrt, haha! Som tur var har jag inte shoppat något annat än det ;)

Fetischdagen!

Japp. Idag är det alltså fettisdagen. Dagen man får fläska i sig (även om jag göra det mer ofta än sällan, haha). Nåväl, är så jäkla trött idag och har två och en halv timme kvar på jobbet. Måste försöka få liiite plugg gjort även om jag är så trött. Imorgon inleder vi nämligen grupparbete kl 10-x(16-17ish skulle jag tro), sedan samma sak på torsdag och fredag... Trööttsamt, men förmodligen kul också!
 
Tillbaka till den officiella semledagen. Jag har då redan fått i mig fyra semlor (inte idag, men i helgen). Dock så har jag ju mina egna semlor och de är ganska docksmå (typ som en hembakt bulle eller lite mindre). Har iaf gjort iordning semlor dagen till ära som ska fikas med pojkvän och te när jag kommer hem från jobbet, innan det är dags att sova.
 
Annars då? Läget är väl ganska kasst idag. Trött som ett as och ont i kroppen. Huvudvärk som spränger. Inte sådär jättekul, men jag klarar mig. Längtar till helgen då jag får mina behövliga sovmorgnar!
 
Så vad händer mer i veckan? Jo jag ska äntligen få chansen att på riktigt få fira Alla hjärtans dag! :D Det blir den första Valentindagen för mig, ska blir otroligt mysigt (även om vi egentligen har Alla hjärtans dag varje dag. Kärlek <3).
 
Sedan är det Magic Pro Tour i Quebec, Canada under fredag, lördag, söndag som ska tittas på och förmodligen varvas med vinterstudion, yaay! Skulle även vilja ut och åka skridskor om vädret tillåter (inte alltför kallt, med andra ord), men det får vi se!
 
Nu ska jag försöka plugga lite och så är det snart dags för en rast (kanske tar med mig paddan tillbaka och spelar lite Magic, hehehehe xD).
 
Ha det bra! 

nordsvensken

drömmer om ett liv norr om polcirkeln

RSS 2.0