Protection from everything

 
Ja. Det vore väl najs det. Känner mig väldigt stressad och sårbar just nu, men det kommer gå över inom en snar framtid (typ 12 dagar eller något) när terminen och skolan är slut för den här gången. Behöver verkligen ett brejk där jag kan fokusera på mig och vad jag vill och önskar. Inte stressa och inga måsten (alldeles för många "måsten" just nu... bläh!). Men fram tills dess är det bara köra på och kämpa! För varje dag kan jag beta av ännu en sak på listan, så framåt går det ju. Det kommer bli fint det!
 
1600 ord skrivna på hemtenta (bara idag). Av max 2500. Känner mig väldigt nöjd med det. Mitt nya mål är att vara klar och skicka in skiten på torsdag innan jag åker hem, annars vet jag inte när jag ska hinna. Men det löser sig, som alltid. Förra hemtentan klarade jag, YES!! Sedan är det bara en skoluppgift kvar (muntlig på 5-10 min). Nåja, blir alltid såhär stressad i slutet av terminen och nu krockar typ allting med allting. Men jag håller i, det här blir bra det.
 
USA, here I come! :'D
 
Åh, just det! 22 maj var det 9 månader med grabben! <3
 

Ny vecka + hemtenta!

Nu sitter jag på jobbet igen, ska bara skriva lite kort och sedan tänkte jag börja på min hemtenta, som visserligen ska in om tre veckor, men jag kommer ha sån resfeber sista veckan så då kommer jag inte kunna göra mycket. Så då börjar jag nu, innan jag ska ut med en bokvagn och städa i hyllorna. Föresten, asvarmt härinne och även ute. Sommarvärme, wiiieee!! :D
 
Jo, det är en fullspäckad vecka med magic, träning och plugg och praktik som jag ska ta mig igenom. Avslutas på söndag med en Magic-turnering som kommer gå åt pipsvängen men man kan ju alltid hoppas på kanske en (?) vinst...
 
Nå, nu ska jag börja skriva. Målet är 1000 ord idag, men minst 500. Då kör vi!

En ny vecka!

Ja. Nu sitter jag här igen på mitt pass. Har en massa böcker att ställa upp vilket jag tänkte göra typ nu, efter jag har gått en vända och plockat upp lite utströdda böcker. Sedan ska jag göra lite smått och gott av privat karaktär, tillexempel fortsätta med att skriva in mina magickort på paddan. Har snart tre timmar kvar, men det kommer att gå fort för det gör det alltid. Men jag har inte tid att skriva just nu, försöker bara göra veckans inlägg. Skriver mer intressant om det händer något, haha.
 
Förutom i helgen då det faktiskt blir grilla och ESC, wiiie! :D
 
Ha det!

nordsvensken

drömmer om ett liv norr om polcirkeln

RSS 2.0