Imorgon smäller det!

Imorgon börjar jag med användartesterna. Och 5 stycken skall avklaras i veckan. Lite nervös, men det kommer nog gå bra. Ska bli skönt att börja skriva resultatdelen!! :D Hoppas att min empiri håller, men det gör den säkert. Har jobbat hårt för att få skiten att bli bra. Så nu ska jag skriva ut lite saker och sedan är det bara att vänta. Håll tummarna för mig!

Tisdag igen!

Uppsatsen är på cirka 17 sidor nu. Omskrivning ska ju ske i väldigt många omgångar, men jag har gjort en del iaf. Imorgon ska jag börja förbereda inför användartesterna och kanske skriva lite mer, beroende på hur jag känner mig. På torsdag har jag min första träff med min handledare och då får vi se hur det går för mig. Nu ska jag jobba i tre timmar till, men tänkte sätta mig och chilla nu och läsa lite i Misery av Stephen King. Chilljobba helt enkelt.

Måndagsjobb!

Idag jobbar jag min första måndag på MB. Det är fullt med folk, böcker och tomt på papper. Tänkte idag på att tack vare att vi jobbar så får dessa studenter sitta här och plugga till 22. Det är något att känna sig lite stolt över. Så just nu väntar jag på att min kollega ska komma tillbaka efter att hon ställt upp sin vagn, så ska jag sedan ställa upp min vagn. Måndagar är inte så bra dagar för mig, steg inte upp förrän halv 10. Men jag har tagit det hyfsat lugnt idag. Gick en promenad till UB och till ICA på sammanlagt 30 minuter som en start på dagen, sedan åt jag frukost och började plugga lite. Har gått ganska segt men skrev cirka 2,5 sidor och gjorde ett informationsbrev. Behöver en till person till min studie och sedan är jag klar med det. Imorgon ska jag fortsätta kämpa med teorin, men ikväll tänkte jag ta det lite lugnt och skriva om bakgrunden till bibblo.se samt en beskrivning av webbsidan. Kanske inte fullständig, men ett par sidor ska jag väl hinna få ihop. Sedan ska jag kontakta handledaren och påbörja förberedelser inför mina tester. 6 stycken ska göras. Tjoflöjt!
 
Ska försöka komma upp klockan 8 imorgon och hinna gå en morgonprommis igen. Det är bra uppvärmning och om jag jobbar på bra kanske jag tillochmed hinner vila lite innan jobbet imorgon!
 
Som sagt nu ska jag vänta på att min kollega återvänder och gå ut med min vagn. Sedan ska jag skriva. Försöker hålla i energin!
 
Var i Piteå i helgen på inflyttningsfest och träffade familjen en snabbis. Det var trevligt, lite snabbt, men jag kommer ju tillbaka (en snabbis) igen snart!

nordsvensken

drömmer om ett liv norr om polcirkeln

RSS 2.0