Happy gamer!

Har köpt ett nytt gaming-tangentbord för hela 699kr. Skrev 600 på facebook, men då hade jag redan förträngt priset. Även om det såklart svider i plånboken är skillnaden överväldigande. Det är så oerhört bekvämt! Både att skriva på och spela med. Ergonomiskt utformat och allt ;)'
 
Pluggar och står i. Fullt upp hela tiden, hur jag nu lyckas med det... XD Ska försöka få de att bli lite lugnare, men det är så kul att träna och plugga så det blir lätt mycket. Måste försöka få lite mer till till spel och annat! 
 
Nu ska jag försöka plugga lite, ställa upp en vagn och jobba på. Det är fullt ös idag, men det är väldigt roligt. Lämnade tillbaka en drös med böcker idag som jag fick tagga, yaaay! Såg också en föreläsning med Özz Nujen som var väldigt intressant och inspirerande. Men laddar inför en fullspäckad dag imorgon, med allt möjligt och omöjligt inplanerat...
 
Glömde mitt passerkort dock i allt virr. Klev upp 6.45 för att träna, så jag sov en stund på eftermiddagen, därav min förvirring. Behöver mycket sömn nu så det var behövligt.
 
Till helgen är det dags för prerelease och då vill jag gärna blåsa alla av stolarna och gå bättre än 3-3. Mitt mål är ju dock att vinna! Kom ju trea på draften igår, tjoo!
 
Det var allt från mig, tjolahopp tjolahej!
Ha det!
 

Vad har jag gett mig in på?!

Började med webbdesignen igår och höll på att få panik, jag kan inget om det!! Nästa vecka börjar vi göra hemsidor och paniken växer, samtigt som det känns jäkligt kul också! :D Så nu ska jag medan jag jobbar, i varven mellan att ställa upp böcker och hjälpa låntagare försöka plugga lite så jag har lite mer koll så kanske jag kan lugna mig lite. För imorgon blir det inte mycket plugg utan jag ska hämta böcker, träna och så kommer Louise! Ska även försöka hinna med att pilla lite med den förnipplade uppsatsen som ska in på måndag den 27, måste verkligen få den topnotch så att jag kan lämna in den med gott samvete och tro på mig själv. Snart har jag examen!!
 
Som vanligt går mitt humör upp och ned och just nu är det ganska mycket ned... PMS.... Men det ska väl också lösa sig i sinom tid. Känns helt okey idag då jag ändå kommit iväg och hunnit träna Bodypump, tjoho! Imorgon blir det cykel (inomhus). Så får vi se om jag hinner träna mer innan vi åker mot Piteå på fredag!
 
Nu ska jag börja plugga! Vi hörs!

Jobb!

Blir ett kort inlägg idag, tror jag. Är väldigt trött och har fyra timmar jobb/plugg framför mig. Har avverkat en timme iaf! Snart är det prerelease för Born of the gods, med rekordmånga platser (50st) då vi hänger på klossen den helgen! wooo!
 
Nu ska jag pilla lite med opponeringen och sen gå ut med en vagn och jobba på!
Peace out!

nordsvensken

drömmer om ett liv norr om polcirkeln

RSS 2.0