30 day ab challenge...

... skulle egentligen vara slut idag, men livet kom ivägen. Nå, har jobbat hårt oavbrutet sen det började så jag är nöjd ändå. Jag har 3 dagar kvar eftersom jag tog ledigt i helgen. Kändes som om jag behövde det. Idag ska jag sätta igång och köra de tre sista dagarna. Sedan är planen att fortsätta med plankan tills jag klarar (minst två minuter), vilket inte har hänt än! ;)
 
Ny vecka, nya möjligheter! Hade en fin helg: festivalade på torsdagen, spelade magic, åt på Pizza Hut, köpte en TV, veckohandlade, var på Comedy Club marathon, åt på Taco Bar och sedan till Norrköping för att gå på Harry Potter exhibition, sedan äta på Max och åka hem igen. Därefter tog jag ett varmt bad, kröp ned i soffan med älsklingen (som var med fram till hit :p) och såg How I met your mother tills det var dags att sova! (nej, jag har inte sett den serien ännu... vi är på säsong 3 nu!) På det hela taget en mysig helg med mycket aktiviteter och även mys! 
 
Dessvärre är lite av pressen, ångesten, separationsångesten kvar fortfarande. Jag saknar fortfarande. Jag längtar, Jag ångrar mig samtidigt som jag inte gör det. Önskar att jag kunde stänga av hjärnan och vila ibland och bara njuta fullt ut!
 
Mindre än två veckor kvar till semester, ska bli oerhört skönt! Jag ska vila, njuta, träffa folk, umgås med mina nära och kära och försöka att slappna av och må gott!
 
Nu är det dags för morgonfika! Det är måndag, så jag längtar tillbaka till den varma sköna sängen och kramar från pojkvännen! Men det får jag lägga bakom mig för tillfället. För rätt vad det är så är klockan 16 och jag kan åka hem till honom!
 
Ha en fin dag! Jag ska försöka! ;)

Separationsångest!

 
Jahapp, så har man separationsångest igen! Inte från Västerås som är på bilden ovan, utan den är mest där för att det är en fin bild!
 
Nej det är för min lägenhet hemma i Umeå. Det är inte riktigt än men jag måste ändå förbereda mig. Den 1 augusti kommer någon annan att bo i min lägenhet och jag kan inte komma och gå dit som jag vill. Det känns jättekonstigt. Det är så mycket bra som har hänt i och under tiden jag har bott i lägenheten så det känns jättejobbigt att verkligen lämna den. (som tur är behöver jag inte lämna korridoren helt... än...) Jag kommer inte längre att bo granne med min pojkvän (kanske vi får bo bättre snart :P)... Det är massa saker med lägenheten och att lämna den som känns jobbigt. Nåja, det är ju inte farligt. Men jag är inte van att något bra kommer med separationer och förändring, det har liksom inte varit så förut.
 
Förutom flytten till Umeå. Det var jobbigt ganska länge, långt hem och allt det där. Sedan blev det fantastiskt. Å studentlivet sen! Helt underbart, speciellt de senaste två åren med min pojkvän, hans klass och alla sittningar som medföljer teknologerna! Jag känner mig inte klar med studentlivet än, men förhoppningsvis får jag fortsätta med det snart igen och då kanske jag och Stefan får bo tillsammans var än jag nu kommer plugga! :D
 
Det känns lite bättre nu när jag fått vräka ur mig lite grann, men det är mycket annat som ligger och spökar just nu. Jag tror (dessvärre) att det har med sommaren att göra och all press det ligger på att "göra" saker. Nåväl, tur att jag jobbar och vi försöker planera in saker på helgerna och vissa vardagskvällar.
 
Det är iaf skönt att ha någon hemma när jag kommer hem. Skönt att äta middag med någon och ha någon som sover nära mig om kvällarna! Jag försöker tänka på det och tack vare förändringar (ganska stora) så kunde det hända!
 
Over and out! Hörs snart igen!

Stressig vecka!

Denna vecka har varit den stressigaste hittills på jobbet. Hade en deadline (till kl 16 igår) på ett bokmärke som jag skulle göra, var klar 15.00. En knapp men ändå en lite marginal... Detta bokmärke har jag pillat och fixat på hela veckan och det var skönt att äntligen kunna lägga ifrån det igår. Det har tagit enorm tid och varit ett stort stressmoment då saker och ting inte fungerat som det borde. Nu är den dock klar! Det var konstigt att vara så stressad och på bristningsgränsen men lite nyttigt också antar jag. Mycket ansvar på mig och alla inblandade blev nöjda i slutändan!
 
Bilder på bokstickan jag har gjort (inte fullständigt, har använt mig av en befintlig mall :P)
 
Så idag tar jag det lite mer piano, utan att slöa. Har en kort rast nu och ska sedan jobba lite med en litteraturlista. Slutar klockan fyra och är ledig imorgon! Wohoo! :D 
 
Jag har en liten komplettering att göra på webbdesignen, de andra två kurserna är godkända! Känns skönt! Är tydligen inte så dum som jag trott :P Ska försöka börja med webbdesignen idag, göra klart innan den 25. Men det var bara några småsaker som inte borde ta så lång tid.
 
Stefan kom till Västerås i måndags vilket känns jätteroligt och skönt. Det är trevligt att ha någon hemma när man kommer hem från jobbet. Blir trevligt att den första helgen tillsammans är en långhelg! Vi ska njuta!
 
Nu är rasten slut, over and out!
Vi hörs!
 
 
 

nordsvensken

drömmer om ett liv norr om polcirkeln

RSS 2.0