Jobb-tisdag!

Nu har jag jobbat i snart 1 av 5 timmar. Igår kom jag 3:a på draften och gjorde bort en del skoljobb. Idag har jag ätit våfflor och tränat. Tjoo! Snart får jag förhoppningsvis veta om mitt eventuella jobb, då de ringt runt till alla referenser igår och idag. Gryymt spännande!!
 
Verkar som att jag får besök av min mor och min syster i helgen så fullt ös. Kanske vi kan få till en trio-träning på bodypump eller ngt annat? =) Imorgon ska jag fika med Marika och Moa på bokcafé Pilgatan. Ska väl försöka få till lite plugg också. Jag har en del att göra med javascripten som är svårt men kul faktiskt. Först ska jag försöka se klar föreläsningarna och sedan är det dags för planering, tjoo! :D
 
Till helgen verkar det vara berättartävling i Skellefteå på lördag och magicturnerning (Grand Prix Trial Warsawa) på söndag så utöver det ska jag nog ta det ganska lugnt. Tvättid på torsdag mellan 7-12 så hoppas jag kommer ihåg det haha...
 
Nu ska jag lyssna på en föreläsning medan jag väntar på att Hanna kommer tillbaka med sin vagn ^^
Ha det!

Jobb igen!

Har varit i Västerås på jobbintervju i torsdags och sedana hängt hela helgen i Stockholm. Känns kul, men oändligt långt att flytta, men det löser sig nog i slutändan. Nu jobbar jag som vanligt och har varit ut med min vagn och ska försöka plugga lite, men är jättetrött!
 
Såg en rolig sak på nätet som jag skulle vilja prova vid ork/lust: Handimania
 
 

Hemma efter Åre!

Hemma igen efter långhelgen i Åre. Det var roligt att se på världscupen och även få åka lite skidor (och äta våfflor). Nu har jag varit hemma och hunnit träna och plugga och nu sitter jag på jobbet med två timmar kvar. Jag är trött men det går nog bra ändå. När jag kommer hem ikväll ska jag försöka fixa min skoluppgift och kanske hinna lämna in den innan jag somnar för imorgon kl 9 är det Aqua. Har inte så mycket mer att säga, bilder från Åre finns på facebook och jag ska fortsätta jobba nu (eller snart ta rast). Tjolahopp!

nordsvensken

drömmer om ett liv norr om polcirkeln

RSS 2.0