Sista gången...

Flytten närmar sig med stormsteg och under hela den här veckan är det en hel del saker som jag gör för sista gången i Umeå (innan flytten): sista träningen, sista jobbpasset, sista magicturneringen, sista turen nerför svingen, sista besöket på biblioteket, osv. Det känns lite sorgligt men ändå bra att beta av sakerna eftersom. Jag kan ju alltid komma tillbaka. Men här ska rutiner ruckas om och jag ska utmana mig själv.
 
Har även börjat räkna kalorier och det går ganska bra. Lyckades att gå -1 kg sen förra veckan. Det är svårt men kommer nog att bli bättre när jag har vant kroppen vid hur det kommer att bli. Nu jävlar ska medicinkilona bort och jag ska komma in i mina kläder igen.
 
Själv är jag ganska klar för flytten, det är lite saker som ska packas som görs under veckan och även så klipper jag mig imorgon. Sedan blir det att säga hejdå till alla vänner och på fredag bär det av och lördag är jag i Västerås. Sedan stannar nog S till måndag och därefter är jag själv kvar. Läskigt, men det ska nog gå bra de första 2 veckorna innan jag kommer till Piteå inför SMASK. Därefter är det ju sommar.
 
På tal om Magic så hade jag min sista storturnering i Umeå i helgen (innan prereleasen i sommar). Det blev så att jag vann en av dessa, wooo för mig!! Sedan gick jag 3-3, 4-1 (den jag vann), 3-2 och 2-3 så det var ganska jämt hela helgen. Igår gick det sämre men jag är så glad över vinsten och det kändes som ett bra sätt att lämna Umeå på.
 
Nu ska jag försöka turboplugga för att kunna lämna in en miniuppgift ikväll! 2 sidor ska skrivas, en baggis.
Så jag ska göra det och jobba.
Over and out.
 
Västerås, here I come... :DNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

nordsvensken

drömmer om ett liv norr om polcirkeln

RSS 2.0