30 day ab challenge...

... skulle egentligen vara slut idag, men livet kom ivägen. Nå, har jobbat hårt oavbrutet sen det började så jag är nöjd ändå. Jag har 3 dagar kvar eftersom jag tog ledigt i helgen. Kändes som om jag behövde det. Idag ska jag sätta igång och köra de tre sista dagarna. Sedan är planen att fortsätta med plankan tills jag klarar (minst två minuter), vilket inte har hänt än! ;)
 
Ny vecka, nya möjligheter! Hade en fin helg: festivalade på torsdagen, spelade magic, åt på Pizza Hut, köpte en TV, veckohandlade, var på Comedy Club marathon, åt på Taco Bar och sedan till Norrköping för att gå på Harry Potter exhibition, sedan äta på Max och åka hem igen. Därefter tog jag ett varmt bad, kröp ned i soffan med älsklingen (som var med fram till hit :p) och såg How I met your mother tills det var dags att sova! (nej, jag har inte sett den serien ännu... vi är på säsong 3 nu!) På det hela taget en mysig helg med mycket aktiviteter och även mys! 
 
Dessvärre är lite av pressen, ångesten, separationsångesten kvar fortfarande. Jag saknar fortfarande. Jag längtar, Jag ångrar mig samtidigt som jag inte gör det. Önskar att jag kunde stänga av hjärnan och vila ibland och bara njuta fullt ut!
 
Mindre än två veckor kvar till semester, ska bli oerhört skönt! Jag ska vila, njuta, träffa folk, umgås med mina nära och kära och försöka att slappna av och må gott!
 
Nu är det dags för morgonfika! Det är måndag, så jag längtar tillbaka till den varma sköna sängen och kramar från pojkvännen! Men det får jag lägga bakom mig för tillfället. För rätt vad det är så är klockan 16 och jag kan åka hem till honom!
 
Ha en fin dag! Jag ska försöka! ;)Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

nordsvensken

drömmer om ett liv norr om polcirkeln

RSS 2.0