BOKEN!

Nu har jag börjat skriva på min bok. Med sista kapitlet. Jag har skrivit en dryg A4. Men än finns det hopp, haha XD men jag tror att det blir nog en bok om jag bara lägger manken till. Min idé är originell iaf, och hoppas att min språkliga standard kan göra att boken kommer i tryck. Det spelar ingen roll om den trycks i 5 eller 5000 exemplar, bara jag kan få ett och sätta det i min bokhylla.

Nu ska jag natta mig! :P

Namnsdag!

Idag hade jag namnsdag. Eller har fortfarande, i cirka 14 minuter till.  Har haft två jobbiga dagar, som jag nu har lagt bakom sig. Jag har visserligen anordnat de själv, men ändå. Har ägnat mig åt storstädning, rensning, förflyttning av saker och ut mer saker för att få mer plats. Så nu ska min kära bror få bära ned fyra kartonger som jag fyllt med diverse prylar. Dessa ska nu få flytta ut i friggebodan, bara för att det är jag som ska bo i mitt rum. Inte mina grejer.

En rolig sak som jag märkte efter min välförkänta dusch (efter all städning), var att jag äntligen (!) kan ha mitt hår i två flätor. Det låter rääätt så konstigt, jag vet, men jag tycker om flätor och har inte haft det sedan 2005 : o Loong time, no see... Nu behöver det bara växa till sig lite så att inte det sticker ut så mycket hår ut flätorna. Det firar vi med en webbcam-bild på just det, mina flätor!

Ha det gött och njut av resten av sommaren!


den är rätt så mörk, men ni fattar konceptet... gonatt!

Dagen P!

Idag är det dags för Premiär av Potter! Ska se den med Edit i kväll. Det ska bli mys. Och det betyder förstås att jag är på hemmaplan igen i Piteå. Kommer tillbringa resten av sommaren med diverse rumsstädning och diverse annat som behövs göras, förutom att umgås med kompisarna så mycket man hinner och mysa ute i solen och bada på Gläntan.

En rolig sak till är att jag har kommit in på Tekniskt Basår i Luleå! Så nu ska man bli en universitetsbrud. Önska mig lycka till och jag hoppas att jag överlever nollningsperioden och all matte!

Nu ska jag gå och göra mig iordning, för snart drar jag till Edit. Vi hörs allihopa!
Ha det gött så länge! :D

nordsvensken

drömmer om ett liv norr om polcirkeln

RSS 2.0