Uppsats = allvar!

Jag har börjat nosa på uppsatsen nu i och med att jag skriver min utvärderingplan. Allt blir klarare och klarare för varje minut, men man inser hur mycket jobb som ligger framför en. Verkar ju inte omöjligt dock, även om allt annat får stå åt sidan ex. kompisar, träna, magic. Nu är fokus på uppsats och jobb. Kanske daglig promenad eller cykeltur och några mål mat. Inte så mycket mer. Måste verkligen fokusera. Tänkte mig att kanske jag kan vara "ledig" typ en dag i veckan! Vi får se när det sätter igång på rikigt. Så om jag är dålig på att höra av mig så är det för att jag är inne i min uppsatsbubbla, men ni får gärna höra av er! Jag säger nej om jag inte kan, men någon fika eller promenad säger jag inte nej till! Lite vila måste man ju få... Så om bloggen blir eftersatt så vet ni varför, men jag vill att det ska bli bra och vara klart den 22 december så det är bara att jobba som faan!!
 
Idag har jag skrivit 6,5 sidor på utvärderingsplanen och lånat hem 10+ böcker. Ska låna två till imorgon och har ett par stycken elektroniskt. Totalt cirka 20 böcker som ska plöjas (skumläsas igenom). Det första jag ska göra till min uppsats är ett teorikapitel så det är bara att grotta ner sig i böckerna!
 
Förutom det så känns det som om det är mycket annat jag vill göra just nu (främst julklappar), men det få vänta till senare skede eller iaf ett par veckor då jag får se hur det går. Så nästa vecka drar allt igång "på riktigt". Tills dess är det bara för mig att fortsätta plöja böcker i väntan...
 
 
PS. USA-bilder finns på FB men ska förmodligen sätta upp ett urval här snart. DS.
 

Blå-vit kontroll

Duel Decks: Jace vs. Vraska
Nu blir det magicrelaterat igen! Vill ha denna när den kommer ut (iaf Jace) för jag vill bygga en blå-vit kontroll. För icke-magicinsatta fans så är det en lek som går ut på att jävlas med motståndarna tills man helst plötsligt får ut massa bra skit och slår ihjäl dom. Tjo! Saknar en del andra bra kort som krävs för en superbra kontrollek men något roligt ska jag väl kunna bygga. Det blir väl ingen vinnare, men det kan bli kul ändå.
 
Måste få mer tid till att bygga lekar, för det är kul! Känner som sagt att jag just nu inte har tid med så mycket, men jag försöker iaf spela lite spel om dagarna för att få göra något kul och inte bara sitta och rulla tummarna och bli vansinnig. När jag får med tid (läs ork) så ska jag bygga lite, städa i mitt rum och min dator och fortsätta planera julklappar. Om två veckor är det dags att börja med uppsatsen. Då jävlar ska jag jobba hårt. Det här måste bli bra! Och innan den 24 december vill jag att all text ska vara iprincip klar så det är bara att jobba på!
 
Mina stora fokus är just nu att fixa uppsats och få mer tid för mig själv. Hur dessa två ska gå ihop vet jag inte än, men med ordentlig planering och tydliga deadlines så får jag nog skiten att funka. I will kick ass of november this year..... Peace out!
 
Ha det!

Trött!

Har haft en trött dag och även varit lite hängig/sjuk. Nu är jag iaf på jobbet och med fyra timmar kvar så ska jag hinna med lite plugg och sånt, för att ha gjort så mkt som möjligt för imorgon vill jag vara ledig!! Nåja, allt jag hinner gör jag idag och resten imorgon.
 
Imorgon ska jag försöka ha en dag för mig själv fram till 5-tiden då jag ska dra ned till Collectors och spela! Ska försöka hinna lite saker som jag inte hunnit förut, eller åtminstone se lite serier och tv-program som jag har missat.
 
Har inte mycket mer att säga, nu ska jag återgå till mitt pluggande och jobbande!

nordsvensken

drömmer om ett liv norr om polcirkeln

RSS 2.0