Planer för håret!

Ni kanske undrar om jag kanske har missat den "lilla" utväxten jag har på håret. Ni kan vara lugna. Det har jag inte. Jag har en plan. Jag ska inom en snar framtid färga håret blont inför sommaren, så jag slipper färga på sommaren. Sedan blir det att prova Pillarbox Red från Directions och sedan Rose Red, Rubine eller någon annan av nyanserna som finns där.

Jag har ju rött hår, men det är lite väl mörkt för min smak. Så därför, blont över sommaren, sedan färga rött på det blonda så blir det lite ljusare.

That's it. Planen!

Längtar tillbaka till den här hårfärgen:

Eller om möjligt, ÄNNU rödare. Som min underbara peruk!
Kanske lite djupare. Arghh röda hårfärger är svårt!

Någon som har tips på bra röda hårfärger?
Min favorit från Willys togs bort för ett tag sedan...

Nya kläder!

Beställde lite nya kläder för ett tag sen och idag kom dem!

Länkar till kläderna:
KJOL
BODY
TOPP

Hela den tänkta outfiten! Gillade den skarpt! Som ni ser är toppen lite genomskinlig, men det gör inte så mycket, kommer bli väldigt fräscht till sommaren! :D

Bara bodyn. Inte så jääättesnyggt, men så ser den ut byitself så att säga xD

Bara toppen. Med lite mer magmuskler så blir den perfekt. Tills dess blir det linne under! Har redan klickat hem både den gråa och svarta också. Haha, ignorera ansiktsuttrycket!

Capen och ponchon i bakgrunden är också nya. Orkar inte fota dem. Ni kanske får se de sen.. Om ni vill ;)

Peruker!

Jaa, mina peruker har kommit! (de är inte här hos mig, men väl i Sverige!) Det var så längesedan jag beställde de så jag har glömt vilka det var, haha! Så jag rotade fram bilderna och dessa var det:

En brun (som ni kanske ser), 80cm lång

En blong, 60cm lång

För dessa två blev det 280kr inkl. frakt från Kina. Så jag är nöjd. En annan kul sak med sidan är att, eftersom jag inte kan läsa kinesiska så använder jag Chrome och översätte. Visst, helt rätt blir det ju inte, men man får ju ändå lite hum om vad som står... oftast.

På en peruk stod det så här i beskrivningen: "Knyt upp frågan om Gud inte är en häst ! !"
Vilket betyder att man kan sätta upp den peruken i en knut om ni nu inte fattade det! ;)

Nu ska jag äta frukost, men jag tidsinställer detta så det kommer upp senare, vilket gör att det blir närmare middagstid, haha!

Ha en bra dag, kväll, natt, whatever! :D

nordsvensken

drömmer om ett liv norr om polcirkeln

RSS 2.0