Jobb igen!

Bara för att jag jobbar idag igen och bara för att få en anledning att uppdatera. Jobbar till 17 idag och då ska jag ned till stan för att käka tacos med Stefan + hans klasskamrater och nollorna, sedan upp till skolan igen och capsa fram tills att Origo öppnar, då blir det partejjj! :D
 
Nu ska jag snart gå på rast och käka lite, men först lyssnar jag lite på ett föredrag som hålls här (varför vi jobbar). Tjooheej! Hörs snart!

Åter på plats!

Sommaren är över och jag är tillbaka på MB som vanligt mellan 17-22 på tisdagar. Idag är det dock väldigt lugnt och kanske lite overkill att ha öppet till 22, men hey, jag får betalt så jag klagar inte! Jag har börjat om att träna, har gymmat två dagar och gått 1h promenad idag. Imorgon jobbar jag igen mellan 12.30-17.00 så då hinner jag nog inte träna eftersom jag ska ladda inför caps på kvällen. Men torsdag ska jag försöka mig på ett pass yoga eller liknande på kvällen (om jag står upprätt ;P). Annars är allt helt okey. Ska försöka hinna städa lite på hårddiskarna och i mitt rum. Var förbi Göran (hyresvärden) och pratade om mina problem med rummet så han kommer och hjälper mig med det!
 
Just nu har jag inte så mycket att göra, har nästan fixat klart med mitt rum och är i princip klar för att börja skolan. Men jag får lite tid för mig själv (på gott och ont) då Stefan är general och hänger med sina nollor typ hela tiden... ;)
 
Anyways, inte mycket att säga men jag hittar nog på saker... Hmm.. nu ska jag bara fundera på hur jag bäst ska spendera resterande tiden av jobbet. Kanske ska kolla lite kopieringspapper och göra någon nytta, nu när min kollega redan varit ute med två bokvagnar, haha.
 
Åh, min magic-hysteri håller i sig. Snart är det dags för ett nytt set och en ny typ av kort; Gudar. Min egna favoritgud har ingen text än, men här är iaf den med text. Hörs och syns snart, ha det!
 
 
Min favorit...
 
 

Sommar...

Tja, vad ska man säga? När det är sommar så blir bloggen lidande. Särskilt när jag har haft en så fantastisk och häftig sommar (iaf i början)! Att vara i USA och resa runt med pojkvännen i tre veckor kan vara det häftigaste jag har gjort! Att sedan komma tillbaka till Sverige och få vara tillsammans med honom och familjen hela sommaren (nästan) är ju underbart! Jag har kanske inte hunnit med allt jag vill (blogga t.ex.), men jag har haft det jättetrevligt och jag har fått göra upp för förra sommaren då vi var tre månader ifrån varann. Om lite mindre än en vecka är det dags att fira 12månader för oss, kanske inte världsmycket, men det är mitt längsta riktiga förhållande och jag är så extremt glad! Ska försöka komma igång och blogga mer då jag kommer tillbaka till Umeå, bilder och info från USA kommer såklart att komma och lite av vad jag har gjort resten av sommaren :) ville bara göra en snabbuppdatering så det inte verkar som att jag har övergett bloggen för det har jag inte, jag har bara levt livet i sommar! Awesome!! :D
Men för nu så säger jag adjöss, återkommer när jag sorterat USAbilderna och intrycken och om inte det är klart till nästa vecka så återkommer jag iaf... Med nåt..
Ha det bra allesammans!

nordsvensken

drömmer om ett liv norr om polcirkeln

RSS 2.0