30 day Ab challenge

Det är onsdag idag och jag slutar klockan tre. Sedan åker jag och mamma till Sthlm till fredag! Det ska bli skönt att få koppla av, shoppa, sova på hotell och ha det trevligt! Därför var jag på jobbet för 20 min sen, så jag inte förlorar så mycket på att vara ledig i eftermiddag (och på fredag!)
 
Igår bestämde jag mig för att göra 30 day Ab Challenge tillsammans med 1,2 miljoner andra (so far). Det börjar den 1 juni och är 4 magövningar per dag som man ska göra 1-2 ggr. Det kommer nog bli awesome. Så efter myshelg, plugg så blir det lite träning varje dag. Perfekt! Schemat ser ni här nedan och är ni också intresserade sök på "30 day ab challenge" på Facebook så borde det komma upp, ett bra initiativ tycker jag. De sista dagarna kommer bli tuffa. Men magen ska få vad den tål. Hoppas att jag hinner med löpträning och yoga+spikmatta också! :D
 
 
Jag uppdaterar om hur det går för mig. Men lite kul ska det allt bli! :D
 
Nu ska jag återgå till jobbet, men är lite peppa på att börja det där! (De två första veckorna ser ju ganska lätta ut :P)
 
Ha det gött!
 

Snabbt inlägg!

 
 
Snart slutar jag för dagen! Har haft en full dag som gått jättefort och jag har mer konkret fått lite fler arbetsuppgifter. Yay! Så jag jobbar och jobbar!
 
Har också lämnat in 2 av 3 uppgifter. "Bara" webbdesignen kvar idag som jag ska göra efter ett besök på biblioteket, middag, fixa lunchlåda, räkningarna och packa. Imorgon får jag min första och saftiga lön! Sooo happy! :D :D Inte nog med att jobbet är rolig, man får betalt också!!
 
Nu ska jag göra lite minijobb till stängning klockan 17, sedan cykla hem med omväg förbi MDH.
 
Just det!! Är ju just nu admin för vår facebooksida: Sjukhusbiblioteket Västmanland län <--- KLICKA DÄR!
 
Tjolahopp!
Ha en trevlig måndag! :D

Tillbaka i Västerås!

 
 
Efter en turbohelg i Piteå på lite mer än 24 timmar så är jag tillbaka i Västerås. Det var skönt att komma hem äve nom det var jääättesnabbt. Mest skönt var det att träffa pojkvännen, 70 mil är långt!! Nåväl, om ynka tre veckor så är terminen slut och då kommer han ner. De kommer gå snabbt som satan eftersom jag har tre stycken deadlines innan dess att avklara. Japanskan är så gott som klar (wiiie!). Litteratur och webbdesign skall påbörjas i veckan. Nu gäller det att köra så att tangenterna glöder så att jag får ett betyg i mina kurser. Sedan ska jag bara koppla av och ta det lugnt i sommar, med lite utflykter och mys och träning och sånt. Ska bli skönt på ett sätt att få lägga bort skolan och bara koncentrera sig på jobb och så.
 
Nu ska jag återgå från min mikropaus. Tänkte bara uppdatera lite kort! När jag kommer hem blir det litteratur och genus för hela slanten, kanske jag kan få ihop ett par 3-4 sidor iaf (totalt 8-12 ska skrivas)?
 
Jo jag röstade i EU-valet igår, visst var jag duktig! :D
 

nordsvensken

drömmer om ett liv norr om polcirkeln

RSS 2.0