Dir en grey - LOTUSEftersom Dir en grey släppt en ny singel, så känner jag att jag måste visa lite bilder på dem. Haha. Singeln är braaaa!

Det var allt. Tack och hej!

Dimanche - Söndag

En vanlig söndag idag. Det vill säga, en sådan söndag då man inte gör något speciellt. Jag ska vika ihop mina nyköpta kläder/leggings/tights och se vilka jag ska ha med mig hem. Sedan ska jag se klart Lolita som jag började se igår (eftersom jag ÄNTLIGEN läst klart boken, höhö!).

Just nu lyssnar jag på Den onda viljan av Karin Fossum. Då jag läser så mycket böcker inom kursen så orkar jag inte läsa så mycket utöver det. Därför = ljudböcker!

Ha en bra söndag! Ciao!

30 minuter

Jepp jepp. Idag sprang jag 30 minuter, utökade med 7 minuter. Är mycket nöjd just nu, med tanke på att jag sprang de första 20 minuterna utan att titta på klockan! Sedan gjorde jag även 3 stycken intervaller, sprang allt jag orkade mellan 2 lyktstolpar och sedan mellan 1 lyktstolpe (läs från en lyktstolpe till en annan). Kanske inte så mycket, men måste påpeka att jag gjorde detta under de sista 6-8 minuterna, då jag redan var ganska trött. Hursomhelst, ganska bra gjort!

Jag orkar visst bannemej, mycket mycket mer än vad jag tror!!

Tjolihoo! Imorgon blir den simhallen!

nordsvensken

drömmer om ett liv norr om polcirkeln

RSS 2.0